Zapisz się do newslettera i otrzymaj 10% rabatu na pierwsze zakupy

Szukaj

  • 0

Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Oil - Olejek anyżowy

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs


Olejek anyżowy to substancja, która nadaje zapach kosmetykom. Ponadto zastosowana miejscowo wykazuje właściwości przeciwbakteryjne, przeciwpierwotniakowe oraz przeciwgrzybicze.

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt