Zapisz się do newslettera i otrzymaj 10% rabatu na pierwsze zakupy

Szukaj

  • 0

Hippophae Rhamnoides Oil - Olej rokitnikowy

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs


Olej rokitnikowy jest bogaty w karotenoidy, które odpowiadają za właściwości regeneracyjne, przeciwzmarszczkowe oraz antyoksydacyjne, a także poprawiają koloryt skóry oraz chronią przed promieniowaniem słonecznym. Dodatkowo obecne w oleju flawonoidy wpływają korzystnie na drobne naczynka krwionośne. Olej rokitnikowy jest bogaty w Kwas Omega-7, który jest naturalnym składnikiem lipidów skóry, wpływa on na proces ziarninowania i regenerację naskórka, odpowiadając również za gojące właściwości oleju rokitnikowego. i zapobiegając przesuszeniom. Polecany jest w kosmetykach do pielęgnacji cery dojrzałej, ze zmarszczkami oraz takich wymagającej regeneracji.

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt