Zapisz się do newslettera i otrzymaj 10% rabatu na pierwsze zakupy

Szukaj

  • 0

Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil - Olejek z kopru włoskiego

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs


Olejek z kopru włoskiego ma szerokie spektrum działań. Jego właściwości w pielęgnacji skóry są: przeciwzapalne, ujędrniające skórę i regenerujące. On wspiera leczenie obrzęków oraz daje zmęczonej, zestresowanej skórze nowy połysk. Koper włoski doskonale nadaje się do produktów przeciw celulitowym oraz dla wzmocnienia tkanki piersiowej. Jest on również jest idealny do leczenia zapalenia dziąseł. W terapii aromatycznej jest natomiast uważany jako uspakajający nerwy i uwalniający od strachu. Olej nasion kopru włoskiego w wysokich dawkach powinien być bardzo ostrożnie stosowany, ponieważ ma działanie usypiające. W kosmetykach naturalnych Purity Herbs olej z kopru włoskiego jest stosowany w bezpiecznych, niewielkich ilościach, które wykazują korzystne działanie dla skóry.

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt