Zapisz się do newslettera i otrzymaj 10% rabatu na pierwsze zakupy

Szukaj

  • 0

Calophyllum Inophyllum Seed Oil – Olejek z pestek tamanu

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Olejek z pestek tamanu, lub też po prostu olejek tamanu posiada szereg cennych właściwości. Przede wszystkim uelastycznia, nawilża, odżywia oraz dobrze się wchłania. Stosowany jest również przy rożnych chorobach skóry, włosów i skóry głowy m.in trądziku, łupieżu, łuszczycy, zapalenia mieszków włosowych, łysienia. Dodatkowo przyśpiesza proces gojenia oraz zapobiega tworzeniu się zaskórników.

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs

Kosmetyki naturalne z Islandii Purity Herbs


Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt